Як за допомогою білизни завоювати чоловіка?

Трохи історії

Ті часи, коли жіноча спідня білизна складалася з безліч спідниць і жорсткого корсета давно минули. Великі зміни торкнулися цих виробів, знімаючи їх всю колишню неприступність. Але чи є це гарною ознакою, адже чоловіків завжди зачаровувала вуаль загадковості та таємниці, яка невідступно йшла за жінкою?

Наші прабабусі та в найсміливіших мріях не могли придумати, що чоловіка можна зачарувати мереживними хитросплетіннями спідньої білизни. Та й не було на той час таких витончених комплектів, які ми звикли бачити.

А чоловікам у ті часи доводилося часом і не один місяць переконувати юну панянку в серйозності своїх намірів, щоб та хоч показала б вигин чарівної ніжки з-під довгої пишної спідниці. Але чоловіків протягом усієї історії існування людства притягувала та полонила краса вигинів жіночого тіла.

Саме завдяки цьому знанню сучасні жінки володіють зброєю спокушання чоловіків. Вони добре володіють усіма секретами цієї науки. Усі представниці прекрасної статі знають, щоб зацікавити чоловіка, потрібно подарувати йому легку нотку недомовленості у своєму образі.

Сучасний асортимент спідньої білизни вражає найбагатшу фантазію. І кожна кокетка на ньому зможе приміряти безліч образів: від чарівної невинності до фатальної красуні.

Значимість спідньої білизни для прекрасної половини людства

Красива еротична білизна може допомогти жінці поринути з її обранцем у солодкий світ любовних утіх. Жіноча фігурка, та ще й у спокусливому вбранні змушує багато чоловічих сердець шалено стукати об ребра. З цієї причини в гардеробі будь-якої спокусниці має бути кілька химерних нарядів.

Чоловіча уява легко захопить атласний з мереживом, легкий та невагомий комплект спідньої жіночої білизни, що прикриває найінтимніші зони жінки. Цікавий факт, але психологи кажуть, що чоловіками спідня білизна сприймається як щось на зразок обладунків, які неодмінно потрібно зняти. І чим цей «лицарський костюм» вигадливіший, тим сильніше може зацікавити чоловічу увагу.

Весняна фантазія

Весна воістину вважається часом розквіту та кохання. Не оминула своєю увагою ця пора та жіноча білизна. Весняні колекції від кутюр можуть запропонувати своїм власницям асортименти від широкої весняної гами і до незвичайних поєднань матеріалів, які використовуються у виготовленні білизни. Найпопулярнішою тенденцією наразі стала ідея легкого романтичного стилю. Сьогодні в моді легкі відтінки білизни та тканини із простими візерунками. Також з’явилася цікава тенденція: ніжні тканини поєднують із ланцюжками та брошками з металу.

Як завжди в моді та елегантна класика – білизна з мережив, атласу та шовку. А колекція весни 2012 року підкорила жінок найсміливішими рішеннями: стрази в пікантних місцях, каміння та банти, а також сміливі розрізи та блискавки. Такий дизайн надасть особливого стилю вашому вбранню. Крім того, найулюбленіші чоловіками жіночі аксесуари – підв’язки та пояси з панчохами також продовжують перебувати на модному піку.

Сьогодні творці жіночої спідньої білизни люблять експериментувати: поєднувати непоєднуване, різні тканини, стилі та текстури. Так, в одному комплекті цнотливість Сходу може поєднуватися із західною вседозволеністю. Подібний комплект стане вам чудовим помічником у нелегкій справі залучення чоловічої уваги.

Ідея залучення другої половини за допомогою вигадливої ​​спідньої білизни зараз звучить усюди. Особливо таку моду люблять диктувати знаменитості. І це зрозуміло, гарна білизна та приверне чоловічу увагу, і приховає можливі недоліки фігури.

Жінки люблять використовувати всілякі хитрощі, щоб гідно виглядати в спокусливому мереживному ансамблі. У хід йде все: і корсети, що тягнуть, бюстгальтери з ефектом пуш-ап. Але таємне завжди стає явним і приховані за білизною огріхи можуть зіпсувати романтичний лад побачення. Тому краще приділяти увагу своєму тілу. Красива білизна тільки тоді стане вашим другом і вірним помічником, коли його одягають на доглянуте тіло. Крім того, важливо знати та вміти виділити переваги своєї фігури. Важливо не перестаратися з хитрощами та вміло користуватися природними перевагами ваших форм. Тільки тоді, навіть найпростіший комплект ви перетворите на розкішне вбрання.

Улюбленою зброєю у жіночому арсеналі спокушання є момент «випадковості». Цілком випадково оголилася частина ніжки або бретелька бюстгальтера впала з плеча. А також коронний варіант випадковості, запатентований Мерилін Монро: від сильного пориву вітру спідниця здіймається вгору і демонструє ваші трусики. Тут також важливо, як і у підборі білизни, – не перестаратися. Колекційне вино має залишати чудовий післясмак, а для чоловіка має залишитися напівоголена таємниця, яку він захоче досліджувати далі. Чоловіча натура – це натура хижака, яку цікаво переслідувати та нарешті, зловити свою жертву. Дуже важливо так подати себе і підкреслити всі свої переваги, щоб підкорити серце свого обранця.