Як підібрати спідню жіночу білизну?

У будь-якої сучасної жінки є свої слабкості та уподобання, перед якими вона просто не може встояти. Деякі відчувають непереборну потяг до косметики, хтось до біжутерії, однак, більшість дам не можуть встояти перед жіночої спідньої білизни. Сучасні дизайнери дуже ретельно працюють над створенням нових сучасних колекцій жіночої спідньої білизни, і ця білизна просто чудова, перед її покупкою дуже важко встояти.

Жіноча білизна відіграє велику роль у житті будь-якої жінки. Оскільки це не тільки красива та інтимна частина гардероба, здатна звести з розуму будь-якого чоловіка і підкреслити всі переваги фігури, а й річ, яка надає жінці впевненості та піднімає її самооцінку. Як запевняють психологи, на жінці може бути одягнена поношена сукня, але під нею має бути бездоганна спідня білизна, і усвідомлення того, що під скромною сукнею на жінці знаходиться приголомшливий бюстгальтер і трусики, що дуже йдуть її фігурі, помітно надають їй впевненості та підвищують самооцінку. Можна сміливо і з великою точністю сказати, що жіноча білизна здатна творити чудеса.

Як правильно обрати нижню жіночу білизну

Вибір жіночої білизни – це досить складний процес, до якого потрібно підходити розумно. У гардеробі будь-якої жінки має бути принаймні 3 комплекти спідньої білизни. Це має бути комплект бежевого, білого та чорного кольору. Спідня білизна одягається обов’язково під колір одягу, особливо це важливо, якщо, наприклад, блузка просвічується. Звичайно, зараз модно, щоб спідня білизна не збігалася за кольором з верхньою частиною одягу. Так, сучасна молодь під білі майки вдягає чорний бюстгальтер. Але, згідно з класичною модою, це не естетично і на жінці років 40-45 такий комплект виглядатиме вельми не доречно. Звичайно, молоді дівчата можуть дозволити собі експериментувати з білизною, і поєднувати її з контрастним одягом. А ось зрілим жінкам таких експериментів краще не проводити, оскільки це буде виглядати звичайним несмаком.

Виходячи з цього, можна підбити підсумок і сформулювати перше правило вибору жіночої білизни: спідня білизна має купуватися, виходячи з віку жінки.

Будь-яка поважна жінка знає, що колір бюстгальтера і колір трусиків повинен збігатися. Виняток становлять деякі речі, що не дозволяють одягнути однакову колірну гаму спідньої білизни через особливості забарвлення та фасону. Тому, бажано, намагатися купувати спідню білизну в комплекті.

Найголовнішим правилом, яким потрібно керуватися, купуючи спідню білизну, є купівля білизни свого розміру. Багато молодих дівчат, бажаючи вигідніше підкреслити переваги своєї фігури, набувають бюстгальтери на розмір менше, оскільки вони сильно стискають і піднімають груди, роблячи її візуально більше. Так чинити не можна. Бюстгальтер, трусики та інші елементи спідньої білизни обов’язково повинні бути потрібного розміру, у жодному разі нічого не притискати та звичайно ж, не доставляти дискомфорту та хворобливих відчуттів.

Бюстгальтер та трусики потрібно підбирати індивідуально кожній жінці залежно від форми грудей та параметрів фігури. Власницям пишних форм не варто купувати бюстгальтери pushup. Оскільки вшиті гелієві подушечки в нижню частину чашечки, пишні груди піднімуть і зроблять її ще більш пишними та неосяжними. Такий бюстгальтер підходить для власниць середнього розміру грудей, які бажають візуально його збільшити. А володаркам повних грудей потрібно вибирати більш закриті моделі бюстгальтерів і обов’язково з товстими лямками, щоб вони весь тягар грудей брали на себе і добре підтримували.

Купуючи спідню білизну, потрібно об’єктивно розглядати наскільки добре вона підходить до кольору шкіри. Біла білизна бліду шкіру зробить ще світлішою, підкреслить усі нерівності та недоліки шкіри. Але білизна даного кольору дуже красиво виглядає на смаглявій і засмаглій шкірі, підкреслюючи її колір та засмагу. Зате чорна білизна на смаглявій шкірі просто губиться, а білу шкіру робить фарфоровою та вельми привабливою. Деяким жінкам зовсім не йдуть відтінки пастельних тонів, а деяким не йдуть яскраві кольори. При покупці спідньої білизни потрібно обов’язково про це пам’ятати.

Ще якихось 5-7 років тому у моді жіночої білизни вітався мінімалізм. Трусики, бюстгальтер та інші елементи жіночої спідньої білизни були крихітними, виставляючи напоказ найзаповітніші та найінтимніші частини жіночого тіла. Сьогодні колекції жіночої спідньої білизни створюються на основі моди середини минулого століття. Бікіні та стрінги поступово витісняються трусиками у вигляді шортиків, те саме стосується і бюстгальтерів, вони стали більш закритими. Але це не означає, що жіноча білизна втратила свою красу і чарівність, навпаки, вона стала ще більш сексуальною та еротичною, коли через тонку тканину мережив злегка просвічуються інтимні ділянки жіночого тіла. На останній колекції модного показу жіночої білизни нещодавно були представлені шортики та трусики, що сягають талії. Така спідня білизна прекрасно підкреслює переваги фігури та її округлі форми. Саме білизну таких фасонів носили наші бабусі. Не дарма ж сучасні модельєри запевняють, що «модне – це добре забуте старе».