Різновиди жіночих трусиків

Кожна жінка має у своїй шафі безліч варіантів трусиків, але на всі знають як правильно вони назіваються. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші варіанти жіночих трусиків та їх особливості.

Види жіночих трусиків

Сліпи

Сліпи – це труси, які закривають сідниці з вирізом до середини стегна. При цьому вони мають вузькі бічні частини. Сліпи можуть бути двох видів: 1. Сліпи-максі – це із завищеною посадкою на талії. 2. Сліпи-міні – це труси із заниженою талією.

Шортики або бойшорт

Шортики або бойшорт є найзакритішою моделлю. Мають однакову довжину передня та бічна частина шортів. Популярна модель серед молоді також спортивний вид шортиків називається боксерками. Дуже сексуальні та красиві це шорти-стрінги, особливо якщо вони мереживні.

Дуже зухвало виглядають стрінги та танго. Вони максимально відкривають сідниці, це виглядає провокаційно та сексуально.

Т-стрінги

Т-стрінги вважаються класичними. Спереду мають трикутник, а ззаду – мотузочки, або смужки, що проходять між сідниць. Якщо позаду трикутник, це вже G-string. Дуже красиво та екзотично виглядає С-стрінг. Вони не мають смужок і мотузок з обох боків і ззаду, а триматися на тілі за рахунок своєрідної форми.

Танго

Танго – це трусики трохи закритіші, ніж стрінги. Вони мають ширшу гумку, а трикутники будуть і спереду і ззаду, а з’єднані з обох боків вузькими смужками. Правда відмінність у тому, що трикутники набагато вже ніж у стрінгах.

Трусики – бікіні мають дуже низьку посадку. Вони чимось схожі на трусики-танго, це два трикутники, які з’єднані тонкими смужками з тієї ж матерії.

Бразиліани

Бразиліани – це труси, щось середнє між сліпами та танго. Це дуже жіночно та красиво. V-подібна форма закриває лише половину сідниць.

Серед жінок дуже популярні трусики без швів. На дотик шви зовсім не відчуваються. Річ у тому, що їхні краї оброблені лазером. За допомогою цього під обтягуючим одягом їх дуже важко помітити. Ці трусики призначені не для спокуси чоловіка, а для корекції фігури.

Трусики для сексуальних ігор

Є така категорія трусиків, яка використовується тільки для сексуальних ігор. Як правило, це стрінги, бікіні або танго. Прикрашений такий вид стразами, бахромою чи шнурівкою та можливо відкриті інтимні місця. Такі трусики не зручні та не практичні, але за, то у вашого чоловіка буде купа емоцій.

Матеріали жіночих трусиків

Тепер можна перейти до того, з чого виготовляються вишукані трусики. У більшості випадків вони виготовляються з шовку, бавовни та атласу. Але на піку моди зараз це трусики з мереживної матерії! Це красиво та сексуально виглядає!

Дуже практично і корисно вибирати спідню білизну з натуральної тканини. Вони гігроскопічні, не викликають алергічних реакцій та не шкодять інтимному здоров’ю. Трусики зі справжнього шовку дуже дорогі, але приємні до шкіри. У теплі сезони, коли багато хто носить бавовняну білизну, що дозволяє шкірі дихати, але виробники додають у хлопокеластан і поліамід для того, щоб надати тканині еластичність.

Безшовні та коригувальні трусики не призначені для повсякденного застосування, оскільки вони виготовлені із синтетичного матеріалу. Ті трусики, що призначені для сексуальних ігор, виготовлені майже завжди зі шкіри, хутра тощо, тому вони теж не призначені для щоденного носіння! Це дуже важливо запам’ятати!!!

Зараз майже всі трусики прикрашені бантиками, сіточками, стразами, вишивкою, квіточками тощо. Але головне у виборі такої білизни, це відчувати комфорт та затишок, а не дискомфорт від будь-яких прикрас на трусиках.

Колірна гама зараз різноманітна: вона простягається від пастельних тонів до яскравих та різнокольорових. Білизна пастельних тонів додасть до вашого образу романтичності та ніжності. Білий колір допоможе підкреслити вашу гарну засмагу. Чорний і всі темні відтінки синього, фіолетового зроблять вас більш загадковою та елегантною. Якщо ви любите яскраві кольори, це вам додасть нових відчуттів, допоможе відчувати вам грайливість і готовність до експериментів. Найбільш спокусливим кольором трусиків вважається червоний колір. Врахуйте це на майбутнє.

Підсумок

Ви, напевно, вже зрозуміли, що білизна дуже важливий аксесуар, як і всі інші, і його теж треба вміти правильно вибирати. З цієї статті ви повинні зробити такі висновки, що трусики мають бути:

  1. Зручними та комфортними, щоб ніде не впивалися в шкіру, натирати чи зісковзувати.
  2. Вони мають бути з натуральних матеріалів.
  3. Колір повинен гармонувати з вами.
  4. Мають викликати правільні емоції у вашого чоловіка.